– Flere ønsker fysiske
kundemøter ved boligkjøp

I en stadig mer digitalisert hverdag, har Sparebanken Øst merket et økende behov for fysiske kundemøter.

Tekst og bilde: Apeland

– Den personlige kontakten var avgjørende for vårt boligkjøp, sier Gaurav Kumar Pathak og Supriya Saxena, som nylig flyttet til Skui.

Ønsker du en prat med oss?

Bli kontaktet av en rådgiver Våre boliglån

Å kjøpe bolig er noe de fleste gjør få ganger i livet, og det er mye å tenke på når du skal i gang med boligjakten. I takt med at boligmarkedet stadig blir mer krevende, opplever Sparebanken Øst en bølge av kunder som foretrekker personlig kontakt fremfor digitale alternativer.

– Det er langt flere enn man skulle tro som både ønsker og benytter seg av fysiske kundemøter. Mange føler seg nok tryggere på kjøpsprosessen om de har et ansikt å forholdeseg til, sier Camilla Røe, kunderådgiver i Sparebanken Øst. Hun har fysiske kundemøter hver dag, og opplever at våren og førjulstiden utpeker seg som høysesong forboligjakt.

Det er utrolig gøy med hektiske perioder, og vi setter stor pris på at folk stoler på vår fagkunnskap. Vi er alltid parat til å bidra til en så smidig boligjakt som overhodet mulig.

Pathak og familien fikk gode råd fra Camilla Røe Sparebanken Øst da de skulle flytte til Bærum. Foto: Apeland
Pathak og familien fikk gode råd fra Camilla Røe Sparebanken Øst da de skulle flytte til Bærum. Foto: Apeland

Fra Skedsmokorset til Skui

Med veiledning fra Røe og Sparebanken Øst, flyttet ekteparet Gaurav Kumar Pathak og Supriya Saxena nylig fra Skedsmokorset til Skui, sammen med datteren på ett år. Paret skildrer en kunderådgiver med en unik evne til å forstå deres familiesituasjon og fremtidsvisjoner – og som bidro til en enkel og effektiv kjøpsprosess. Med Pathaks økonomibakgrunn fant de raskt et felles språk, og diskuterte viktigheten av solid økonomistyring, nøysom sparing og viktige opplysninger i salgsprospektet.

– Camilla forstod ikke bare de nåværende behovene våre, men hun hjalp oss også med å planlegge for fremtiden, basert på vår familiesituasjon. Vi kjøpte vårt nye hjem før vi hadde solgt det forrige, noe som selvsagt legger ekstra press på situasjonen – særlig i et utfordrende marked. Men Camillas tilnærming ga oss stor trygghet i at det kom til å ordne seg, forteller Pathak.

Pathak tok en aktiv rolle i å utforske ulike boligalternativer, og legger ikke skjul på at han rådførte seg med flere banker for å komme frem til den som passet deres behov best.

Vi merket hvor fint det var å ha et ansikt å forholde seg til. Prosessens hastighet var også imponerende, og passet
utrolig godt med at jeg var i pappaperm på den tiden

Paret, som også eier en utleiebolig i Tønsberg, bestemte seg for å samle alt, inkludert billån og forsikringer, hos Sparebanken Øst, etter å ha rådført seg med Røe.

26. september 2024

Vi hjelper deg realisere boligdrømmen

Flytt boliglånet til en bank som er tilstede i ditt lokalmiljø for å gi gode personlige råd om økonomi. Med dyktige rådgivere i en bank som tar samfunnsansvar på alvor.

Se våre låneprodukter

Drømte om et rolig nabolag

Den lille familien landet til slutt drømmehjemmet på Skui, etter å ha falt for et funkishus som hadde ligget ute for salg siden november i fjor.

– Jeg hadde aldri forestilt meg at vi skulle ende opp i Bærum, men roen og det vennlige nabolaget overbeviste oss. Det var viktig for oss å finne et område som ikke bare tilbyr trygghet og nok plass, men også et sted der vi kunne se for oss at familien kan trives over tid, forteller han.

Paret la vekt på å finne et nabolag med trygge lekeområder og tilgang til naturen, og setter stor pris på det hyggelige nærmiljøet til sitt nye hjem. Supriya, som er oppvokst i Stockholm, flyttet til Norge i 2020, mens Gaurav er oppvokst i en drabantby i Oslo.

– Her på Skui føles det så sikkert at vi sjelden finner det nødvendig å låse dørene, noe som speiler det tette og trygge samfunnet vi er så heldige å ha blitt en del av. Denne følelsen av sikkerhet og fellesskap er noe vi begge verdsetter høyt, spesielt nå som vi etablerer vårt nye liv sammen med datteren vår, forteller den nye bærumsborgeren stolt.

Lurer du på noe om boligkjøp? 

Bruk søket under til å finne svar. Søk f.eks. etter «finansieringsbevis» eller «boliglån».

1. september 2023
Aktuelt

Mer tilgjengelig for deg!

Vi ønsker å være tilstede når du trenger oss – digitalt, på telefon eller fysiske møter. Velg det som passer deg best.

Ta kontakt med oss
20. september 2024
Aktuelt

Sjekk vår flytteguide!

Enten du skal kjøpe bolig for første gang, flytte til noe større eller mindre, er det mange ting å finne ut av før du starter jakten.

Se hva du bør gjøre